opc_loader

3D wandpaneel Windmill bamboe

Hierom kiest men voor 3d wandpanelen:

3d wandpaneel voordeel teken Voordelige muurbekleding vanaf €7,00 per paneel

3d wandpaneel voordeel teken Decoratieve uitstraling

3d wandpaneel voordeel teken 100% Milieuvriendelijk & ecologisch

3d wandpaneel voordeel teken Brand- en vochtwerend

66,00
Aantal
Verzendmethode
DPD Gratis verzending:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad

Windmill 3D wandpaneel

3D wandpaneel Windmill van bamboe is het alternatief voor traditionele muurbekleding. Wil je eens wat anders dan verf of behang op jouw muren? Kies dan voor een dynamische sfeer met creatieve effecten d.m.v. het plaatsen van 3D-wandpanelen. Met weinig inspanning creëer je al een sfeervolle en exclusieve uitstraling met onze 3D wandpanelen. Een bijkomend voordeel van deze wandpanelen is dat ze geluiddempend, brandwerend en vochtafstotend zijn.

Eigenschappen van Windmill 3D

Het Windmill 3D wandpaneel heeft een afmeting van 30x30cm per wandpaneel. Hierdoor bedek je met elf Windmill 3D panelen een oppervlakte van 1 m². In de geleverde doos zitten 44 stuks waarmee je dus een oppervlakte van 4 m² in één keer kunt bedekken. Belangrijke eigenschappen van 3D wandpanelen zijn dat ze lichtgewicht en zeer sterk zijn. Ideaal dus als muurbekleding. Het is mogelijk om een complete wand of juist een bepaald deel van de muur te bekleden. De 3D wandpaneel Windmill is geproduceerd uit Bamboe, wat qua sterkte vergelijkbaar is met eiken hout. Bamboe groeit in de natuur zeer snel waardoor het een milieuvriendelijk product is om te verwerken. De bamboe vezels van een 3d wandpaneel worden onder hogedruk samengeperst en tijdens dit proces worden er geen chemische stoffen toegevoegd. Ze zijn dus 100% natuurlijk.

Windmill 3D Montage

Het is zeer eenvoudig om de 3D wandpanelen zelf te bevestigen. Je bevestigt het Windmill 3D wandpaneel d.m.v. montagelijm aan een muur of plafond. Er komen geen schroeven of spijkers aan de pas. Je kan het Windmill 3D paneel eenvoudig op de juiste maat snijden d.m.v. een stanleymes wanneer dit nodig is. Als de wandpanelen eenmaal aan de wand of plafond bevestigd zijn kun je de naden eventueel dicht kitten waarna de 3d wandpanelen overgeschilderd of gespoten kunnen worden met latex muurverf. Hierdoor is het oppervlak gladder van structuur en naderhand makkelijker schoon te maken.

Specificaties Windmill 3D wandpaneel:

  • Afmeting per paneel: 30 x 30 cm
  • Totaal aantal panelen per verpakking: 44 stuks
  • Totale m² per verpakking: 4 m²
  • Materiaal: Bamboe
  • 3d dikte: 25 mm
  • Materiaal dikte: 1,5 - 1,75 mm
  • Kleur: Wit
  • Drukbelasting: 130 - 200kg
  • Gewicht: 10 gr / 275 gr

Bij het gebruik van 3D wandpanelen als wandbekleding hoef je niet bang te zijn dat de panelen ingedrukt worden als er per ongeluk tegenaan wordt geleund. De wandpanelen hebben een drukbelasting van 130 – 200 kg wat impliceert dat er zelfs een volwassene op kan gaan staan zonder dat er deuken ontstaan. Uiteraard raden wij deze actie sterk af. Het enige wat de panelen kan beschadigen zijn voorwerpen met scherpe punten die met kracht tegen de panelen aan komen. Mocht dit toch per ongeluk een keer voorkomen, dan is het prettig te weten dat ieder paneel los te vervangen is. En dit gaat altijd sneller dan dat er een complete muur opnieuw behangen of geverfd moet worden.

Contact gegevens:
3d-wandpaneelkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@outdoortuinidee.nl
 

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items