opc_loader

Lambrisering

Op de muur of wand een lambrisering aanbrengen met 3d wandpanelen zorgt voor een meer dynamische sfeer. Bij lambrisering wordt vaak gedacht aan het onderste deel van een muur bekleden met houten panelen. Maar ook de hele wand kan bekleed worden onder het mom van lambrisering. Lambrisering is helemaal terug van weg geweest, vroeger was het een populaire manier van een muur bekleden.

 

Modern of Klassiek 

Steeds meer wordt er gebruik gemaakt van een soort lambrisering op een wand of muur. De hedendaagse lambrisering is er zowel in moderne modellen als ook nog steeds de traditionele klassieke ontwerpen. Waar vroeger vaak houten panelen gemonteerd werden wordt tegenwoordig steeds meer gekozen voor 3d bamboe panelen of andere 3d wandpanelen.

 

Montage van lambrisering

Naast de verfraaiing van een wand dient lambrisering ook als bescherming van een muur. Het aanbrengen van lambrisering is vrij eenvoudig en door een handige doe-het-zelf er makkelijk uit te voeren. Nadat de lambrisering aangebracht is kan deze in de gewenste kleur overgeschilderd of overgespoten worden. U kunt tegen een wand die bekleed is met 3d lambrisering gewoon producten aan monteren zonder dat dit schade veroorzaakt.

 

Contact

Heeft u interesse in een muurbekleding? klik dan hier voor een compleet overzicht van diverse materialen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@3d-wandpaneelkeuze.nl