opc_loader

Nieuwste trend in wandbekleding

Er bestaan diverse soorten wandbekleding varianten van het traditioneel schilderen en behangen van een wand tot aan het compleet bekleden met panelen. Een nieuwe trend die de laatste periode zijn intrede doet binnen de wandbekleding is de 3d wandbekleding. Deze vorm van wand bekleding vergroot het sfeergehalte enorm en geeft daarbij meer ruimtelijk inzicht aan het interieur. 

 

Uw wanden krijgen uw persoonlijkheid

Het aanbrengen van de driedimensionale wandbekleding is zeer eenvoudig en gemakkelijk. Eenmaal gemonteerd kunt u de wandbekleding voorzien van de juiste kleur door de panelen te schilderen. Een ander idee is om een LED verlichting boven de wandbekleding te monteren waardoor het geheel verlicht wordt. Beide eind resultaten geven u een extra sfeer dimensie aan uw complete interieur. Op de gehele wand is een aaneengesloten patroon ontstaan door de 3d wandbekleding.

 

Aanbrengen van wandbekleding

Wandbekleding is eenvoudig aan te brengen zowel op de wand als plafond. Het is belangrijk de 3d wandbekleding eerst 24 uur in de ruimte te late acclimatiseren voordat deze verwerkt wordt. Daarna kan de wand worden voor gelijmd en de wand bekleding worden aangebracht met montage kit. Hierna kunt u de sponningen dicht kitten en de gele wand overschilderen of overspuiten. 

 

Contact

Heeft u interesse in een muurbekleding? klik dan hier voor een compleet overzicht van diverse materialen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@3d-wandpaneelkeuze.nl