opc_loader
Retourbeleid  

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@3d-wandpaneelkeuze.nl of download het Herroepingsrecht formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

 

Uitleg Retourbeleid

U kunt uw aankoop zonder opgaaf van reden binnen 14 kalenderdagen retourneren(hier buiten vallen speciaal voor u gemaakte producten cq maatwerk doeken, dit staat duidelijk bij het product vermeld op de website). De retour termijn gaat in op de dag na de dag van aflevering. U dient ervoor te zorgen dat het product wat u wilt retourneren uiterlijk 14 kalenderdagen na het verlopen van de 14 kalenderdagen retour termijn door ons ontvangen is.

 

Stappen Ruilen en Retourneren

Wilt u gebruik maken van uw retourneren download dan hier het Herroepingrecht formulier? Dan vragen wij u de volgende procedure aan te houden. Zo kunnen wij het voor u zo soepel mogelijk afhandelen.


1. Download het Herroepingrecht formulier.
2. Vul dit compleet in
3. Stuur het Herroepingrecht formulier retour per email of per post.
4. Hierna ontvangt u van ons een email met verdere instructies.
5. Wij zullen we het volledige aankoopbedrag na ontvangst van het pakket incl verzendkosten binnen de wettelijke termijn van 14 kalenderdagen aan u retourneren.