opc_loader

Over ons

Onze passie is om mensen te helpen verbluffende, trendy muren te creëren voor hun huis of bedrijf tegen een scherpe prijs. Door middel van patroon, kleur en afwerking kan iedere persoonlijke sfeer tot uiting worden gebracht. Met meer dan 50 verschillende modellen is er voor iedere ruimte een geschikt paneel.

Het begin van 3D-wandpaneelkeuze.nl

3D-wandpaneelkeuze is gestart in 2014 met het ontwikkelen van een reeks driedimensionale wandpanelen met diverse patronen die saaie egale muren omtoveren tot spraakmakende, spectaculaire ruimtes. Onze panelen hebben al diverse woonkamers, slaapkamers, badkamers en ook horeca en bedrijfsruimtes voorzien van trendy sferen.

Het succes van 3D-wandpaneelkeuze.nl

Er is veel vraag naar mogelijkheden woon- en bedrijfsruimtes een moderne en trendy sfeer te geven tegen schappelijke prijzen. Onze focus ligt op het aanbieden van de meest fraaie panelen die ook nog een gunstig geprijsd zijn. We zijn altijd in de weer met een selectie te maken van de nieuwste modellen die fabrikanten op de markt brengen en nemen zodoende alleen de beste panelen in ons assortiment op. Met de beste panelen bedoelen we de panelen met de fraaiste ontwerpen, solide constructie (ze moeten tegen een stootje kunnen), makkelijk te bevestigen en uiteraard tegen een eerlijke prijs. Doordat wij zelf niet adverteren in glossy woonmagazines en overige kosten zo laag mogelijk houden kunnen wij deze panelen tegen zeer scherpe prijzen leveren. 

Waar worden 3D wandpanelen voor gebruikt?

3D-wandpanelen zijn geschikt voor iedere (binnen)ruimte, denk aan het bekleden van muren, plafonds, meubelen zoals toonbanken of andere objecten. Veel voorkomende projecten waar een 3d wandpaneel voor wordt gebruikt zijn woonkamers, restaurants, bars of zalen. Ook zien wij dat onze panelen vaak worden verkocht om garages, schuren of hobbyruimtes (zoals clubhuizen) mee aan te kleden.