opc_loader

Muurbekleding

Kies voor de nieuwste vorm van muurbekleding in uw interieur met de 3D wandpanelen. Door het aanbrengen van 3D muurbekleding brengt u een wand of plafond tot leven. Door het dynamische effect van de muurbekleding is het helemaal van deze tijd. Naast het vergrote van de sfeer heeft 3D muurbekleding ook nog voordelen zoals een beter geluiddemping, hogere isolatie waarde en een uniek design. 

 

Muurbekleding in alle vormen en modellen

Muurbekleding is een algemene naam voor het totaalpakket. Een laatste trend die steeds meer onder de aandacht komt zijn de 3D panelen die een ruimtelijk idee geven. Door gebruik te maken van 3D muurbekleding ontstaat er op de wand of plafond een patroon. U kunt deze muurbekleding na aanbrengen normaal overschilderen in iedere kleur, wat een voordeel is tov de traditionele muur bekleding. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van een LED verlichtingstrip boven de muurbekleding waardoor de wand verandert qua kleur.

 

Toepassing van muurbekleding

Muurbekleding in 3D panelen kan zowel toegepast worden in de particuliere woning als ook commerciële bedrijven. Een driedimensionale muurbekleding is mooi om een bepaalde wand, kolom of plafond uit uw interieur te laten springen. Denk hierbij aan een woonkamer, slaapkamer of speelkamer. Ook ziet men muurbekleding steeds meer terug binnen de horeca bedrijven zoals bar, restaurant, brasserieën en hotels. Maar heeft u een een saaie praktijkruimte of wachtkamer dan is een muurbekleding zeker een optie.

 

Contact

Heeft u interesse in een muurbekleding? klik dan hier voor een compleet overzicht van diverse materialen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@3d-wandpaneelkeuze.nl