opc_loader

Muurbekleding

Kies voor de nieuwste vorm van muurbekleding in jouw interieur met de 3D-wandpanelen. Door het aanbrengen van 3D muurbekleding komt een wand of plafond tot leven. Het dynamische effect van de muurbekleding is het helemaal van deze tijd. Naast het vergroten van de sfeer heeft een 3D-muurbekleding ook nog voordelen zoals een beter geluiddemping, hogere isolatiewaarde en een uniek design. 

Muurbekleding in alle vormen en modellen

Muurbekleding is een algemene naam voor het totaalpakket. Een laatste trend die steeds meer onder de aandacht komt zijn de 3D panelen die een ruimtelijk idee geven. Door gebruik te maken van 3D muurbekleding ontstaat er op de wand of plafond een patroon. Deze muurbekleding is na het aanbrengen gewoon over te schilderen in iedere kleur, wat een voordeel is t.o.v. de traditionele muurbekleding. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van een LED-verlichting strip boven de muurbekleding waardoor de wand verandert qua kleur.

Toepassing van Muurbekleding

Muurbekleding in 3D panelen kan zowel worden toegepast in een particuliere woning als in bedrijfsruimtes. Een driedimensionale muurbekleding is bijzonder effectief om een bepaalde wand, kolom of plafond uit een interieur te laten springen. Denk hierbij aan een woonkamer, slaapkamer of speelkamer. Ook ziet men muurbekleding steeds meer terug binnen de horecabedrijven zoals bar, restaurant, brasserieën en hotels. Ook saaie praktijkruimtes of wachtkamers worden in no time omgetoverd tot sfeervolle ruimtes.