opc_loader

3D wandpaneel Cosmos bamboe

Kenmerken:

- Prijs €3,00 per paneel(30x30cm)

- Geluidsdempend

- Brandwerend

- Vochtwerend

- Zeer sterk en licht

- 100% Milieuvriendelijk & ecologisch

- Zowel horizontaal, verticaal als diagonaal te monteren

99,00

Aantal

Cosmos 3D wandpaneel

3D wandpaneel Cosmos van bamboe is het alternatief voor traditionele muurbekleding. Wilt u eens wat anders dan verf of behang op uw muren kies dan voor een dynamische sfeer met een speels effect dmv het plaatsen van 3D-wandpanelen. Door zeer weinig inspanningen creëert u al een sfeervolle en exclusieve uitstraling met de 3D wandpanelen. Een bijkomend voordeel van de 3D wandpanelen is dat ze geluiddempend, brandwerend en vochtafstotend zijn.

Het Cosmos 3D wandpaneel heeft een afmeting van 30x30cm per wandpaneel, hierdoor bedekt u met elf Cosmos 3D panelen 1m². Het totale wand oppervlak wat in een Cosmos doos(33st) verpakt zit bedraagt 3m². Belangrijke eigenschappen van 3D wandpanelen zijn de sterkte en dat ze zeer licht van gewicht zijn en daardoor zeer geschikt als muurbekleding. Het maakt niet uit of u en complete wand of een bepaald deel van de muur wilt bekleden met de Cosmos 3D wand panelen.

3D wandpaneel Cosmos is geproduceerd uit Bamboe, wat qua sterkte gelijk ligt met eiken hout. Ook groeit bamboe zeer snel waardoor het een ideaal natuur product is om te verwerken. De bamboe vezels van een 3d wandpaneel worden onder hogedruk samen geperst waardoor er geen chemische stoffen aan toegevoegd hoeven te worden, en dus 100% natuurlijk zijn.

Het is zeer eenvoudig om de 3D wandpanelen zelf te bevestigen. U bevestigd het Cosmos  3D wandpaneel dmv montagelijm op uw muur of plafond, hierdoor heeft u geen schroeven of spijkers nodig. U kunt het Cosmos 3D paneel eenvoudig op de juiste maat snijden dmv een stanleymes wanneer dit nodig is. Als de wandpanelen eenmaal op de wand of plafond bevestigd zijn kunt u de naden eventueel dicht kitten waarna de 3d wandpanelen overgeschilderd of gespoten kunnen worden met latex muurverf. Hierdoor is het oppervlak gladder van structuur en makkelijker schoon te maken.

Specificaties Cosmos 3D wandpaneel:
* Afmeting per paneel: 30x30cm
* Totaal aantal panelen per verpakking: 33st
* Totale m² per verpakking: 4m²
* Materiaal: Bamboe
* 3d dikte: 25mm
* Materiaal dikte: 1,5-1,75mm
* Kleur: Wit
* Drukbelasting: 130-200kg
* Gewicht: 10gr/275gr

Bij gebruik van 3D wandpanelen als wandbekleding hoeft u niet bang te zijn dat de panelen ingedrukt worden als er tegenaan wordt geleund. De 3D wandpanelen hebben een druk belasting van 130-200kg, alleen voorwerpen met scherpe punten moet worden vermeden tegen de 3D muurbekleding.

Montage:

Klik hier voor de montage handleiding.

Belangrijk:

Nadat de 3D wandpanelen aangebracht zijn is het in de meeste gevallen wel noodzakelijk deze te gronden en te spuiten(schilderen) met Latex verf.

Specialist:

3D-wandpanelen - 3D wandpanelen - 3D panelen - drie dimensionale wandpanelen - wandpanelen - panelen - muurbekleding - plafondbekleding.

Transport:

Wij leveren door heel Nederland en België GRATIS(uitgezonderd Waddeneilanden). Bel of mail voor grotere aanvragen vanaf 200m² voor een vrijblijvende offerte.

Contact:

Mocht u meer informatie wensen over bovengenoemd model neem dan vrijblijvend contact op via mail of Tel: +31(0)40-2826082

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items