opc_loader

Multiple 3d decoratie paneel

Hierom kiest men voor 3d wandpanelen:

3d wandpanelen voordeel teken Voordelige muurbekleding per m2

3d wandpanelen voordeel teken Decoratieve uitstraling

3d wandpanelen voordeel teken Hoge isolatie waarde, energiebesparend

3d wandpanelen voordeel teken Brand- en vochtwerend

284,80

Aantal

Versier je muur met het Multiple 3D decoratie paneel

3D decoratieve gipspanelen zorgen voor extra elegantie en verfijning in uw interieur. Speciaal ontworpen om aan de meest veeleisende toepassingen te voldoen. Decoratieve wanden zijn er in verschillende vormen zoals het Multiple paneel, en kunnen in elke kleur worden geverfd. 3D decoratieve panelen zijn ontworpen om de indruk te wekken van een doorlopende gebeeldhouwde muur.

Montage eenvoudig en gemakkelijk

Het monteren van gips 3d wandpanelen kan zeer eenvoudig dmv montagekit. Zorg voor een gladde stofvrije ondergrond voordat men het oppervlak voorbehandeld. Hierna kan men het Multiple decoratie paneel aanbrengen. Het eventueel op maat maken of aanbrengen van een stopcontact in het 3D wandpaneel kan eenvoudig met een Stanley mes. Na het aanbrengen en uitharden van de gips wandpanelen kan men de standaard witte kleur eenvoudig overschilderen of spuiten met een muurverf.

Specificaties:

  • Afmeting per paneel: 50 x 50 mm
  • Totaal aantal panelen per verpakking: 4st
  • Totale m² per verpakking: 1 m²
  • Materiaal: Gips
  • Materiaal dikte: 1 - 3,3 cm
  • Kleur: Wit

Decoratie 3d paneel multifunctioneel toepasbaar

3D-wandpanelen zijn multifunctioneel toepasbaar als wand of plafond decoratie in een woonkamer, slaapkamer of keuken in je woning. Door gebruik te maken van een LED verlichting heb je de mogelijkheid om iedere keer een andere kleur te kiezen voor je wand of plafond wat een sfeervol effect heeft. Naast privé toepassingen kan men de 3d decoratie panelen zoals model Multiple ook goed toepassen in een kantoor of vergaderruimte. Om inplaats van de traditionele muurbekleding zoals behang eens voor iets nieuws te kiezen in een horeca gelegenheden zoals discotheken, dancings en loungebars gaat men mee met het moderne design van tegenwoordig.

Contact gegevens:
3d-wandpaneelkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@outdoortuinidee.nl
 

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items