opc_loader

3D wandpaneel Diamond bamboe

Hierom kiest men voor 3d wandpanelen:

3d wandpaneel voordeel teken Voordelige muurbekleding vanaf €8,00 per paneel

3d wandpaneel voordeel teken Decoratieve uitstraling

3d wandpaneel voordeel teken 100% Milieuvriendelijk & ecologisch

3d wandpaneel voordeel teken Brand- en vochtwerend

32,00

Aantal

Diamond 3D wandpaneel

3D wandpaneel Diamond van bamboe is het alternatief voor traditionele muurbekleding. Wilt u eens wat anders dan verf of behang op uw muren kies dan voor een dynamische sfeer met een speels effect dmv het plaatsen van 3D-wandpanelen. Door zeer weinig inspanningen creëert u al een sfeervolle en exclusieve uitstraling met de 3D wandpanelen. Een bijkomend voordeel van de 3D wandpanelen is dat ze geluiddempend, brandwerend en vocht afstotend zijn. Bij gebruik van 3D wandpanelen als wandbekleding hoeft u niet bang te zijn dat de panelen ingedrukt worden als er tegenaan wordt geleund. De 3D wandpanelen hebben een druk belasting van 130-200kg, alleen voorwerpen met scherpe punten moet worden vermeden tegen de 3D muurbekleding.

Sfeervolle uitstraling met Diamond 3d wandbekleding

Het Diamond 3D wandpaneel heeft een afmeting van 50x50cm per wandpaneel, hierdoor bedekt u met vier Diamond 3D panelen 1m². Het totale wand oppervlak wat in een Diamond doos(24st) verpakt zit bedraagt 6m². Belangrijke eigenschappen van 3D wandpanelen zijn de sterkte en dat ze zeer licht van gewicht zijn en daardoor zeer geschikt als muurbekleding. Het maakt niet uit of u en complete wand of een bepaald deel van de muur wilt bekleden met de Diamond 3D wand panelen. 3D wandpaneel Diamond is geproduceerd uit Bamboe, wat qua sterkte gelijk ligt met eiken hout. Ook groeit bamboe zeer snel waardoor het een ideaal natuur product is om te verwerken. De bamboe vezels van een 3d wandpaneel worden onder hogedruk samen geperst waardoor er geen chemische stoffen aan toegevoegd hoeven te worden, en dus 100% natuurlijk zijn. Bij gebruik van 3D wandpanelen als wandbekleding hoeft u niet bang te zijn dat de panelen ingedrukt worden als er tegenaan wordt geleund.

Geen vakkennis nodig bij aanbrengen 3d muurpanelen

Het is zeer eenvoudig om de 3D wandpanelen zelf te bevestigen. U bevestigd het Diamond 3D wandpaneel dmv montagelijm op uw muur of plafond, hierdoor heeft u geen schroeven of spijkers nodig. U kunt het Diamond 3D paneel eenvoudig op de juiste maat snijden dmv een stanleymes wanneer dit nodig is. Als de wandpanelen eenmaal op de wand of plafond bevestigd zijn kunt u de naden eventueel dicht kitten waarna de 3d wandpanelen overgeschilderd of gespoten kunnen worden met latex muurverf. Hierdoor is het oppervlak gladder van structuur en makkelijker schoon te maken.

Specificaties:

  • Afmeting per paneel: 50x50cm
  • Totaal aantal panelen per verpakking: 24st
  • Totale m² per verpakking: 6m²
  • Materiaal: Bamboe
  • 3d dikte: 25mm
  • Materiaal dikte: 1,5-1,75mm
  • Kleur: Wit
  • Drukbelasting: 130-200kg
  • Gewicht: 10gr/275gr

Diamond 3d wandpaneel voor diverse toepassingen

3D-wandpaneel Diamond is zeer goed toepasbaar als muur decoratie in een woonkamer, keuken in je huis. Maar denk ook eens om de slaapkamer een romantische uitstraling te geven met een combinatie van wandpanelen met LED verlichting. Hierdoor kan u steeds kiezen voor een andere kleuren combinatie wat een sfeervol effect heeft. Naast privé toepassingen kan men de 3d wandpanelen ook goed toepassen in een kantoor of vergaderruimte. Om inplaats van de traditionele muurbekleding zoals behang eens voor iets nieuws en natuurlijk duurzaam te kiezen. Ook plafonds bekleden met bamboe panelen geeft een heel andere uitstraling aan een ruimte. Denk hierbij aan horeca gelegenheden zoals discotheken, dancings en loungebars.

Contact gegevens:
3d-wandpaneelkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@outdoortuinidee.nl
 

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items