opc_loader

3D wandpaneel Go 6m² bamboe

Kenmerken:

- Geluidsdempend

- Brandwerend

- Vochtwerend

- Zeer sterk en licht

- 100% Milieuvriendelijk & ecologisch

- Zowel horizontaal, verticaal als diagonaal te monteren

250,00

3D wandpaneel Go heeft een afmeting van 100x100cm per wandpaneel. Het totale wand oppervlak wat in een doos verpakt zit bedraag 6m², dit zijn 6 3D wandpanelen van 100x100cm. Hierdoor bent u met de 3D wandpanelen Go zeer flexibel in het bekleden van een muur of wand. Of u nu een complete muurbekleding wilt of maar een klein oppervlakte bekleed wilt hebben met de Go 3D wand panelen door de vierkante afmeting en het makkelijk verwerken van de bamboe 3D panelen is dit geen enkel probleem.

 

Door gebruik te maken van bamboe 3D wandpanelen zoals model Go kunt u op een eenvoudige en flexibele wijze uw muur, wand of plafond omtoveren tot een speelse en moderne drie dimensionale wandbekleding. Met de vierkante Go 3D panelen creëert u een verschillende soorten bolletjes structuur op uw muur of wand in de woonkamer, slaapkamer, kantoor, restaurant of bar, maar ook als blikvanger op een beurs of ander event. Door boven de drie dimensionaal beklede wand met Go wandpanelen een LED verlichting te monteren ontstaat een zeer mooi licht effect wat weerkaatst wordt op de wandbekleding.

 

De Go 3D panelen zitten verpakt per 6st wat voldoende is voor een totaal oppervlak van 6m² wandbekleding of plafondbekleding. De vermelde prijs is voor het complete pakket van 6 3D panelen die u gemakkelijk dmv montage kit kunt aanbrengen. Het eventueel op maat maken van het milieuvriendelijke bamboe 3D wandpaneel kan eenvoudig met een stanley mes. Standaard wordt het Go 3D wandpaneel geleverd in de kleur wit maar u kunt deze zeer eenvoudig overschilderen met een LATEX muurverf.

 

Specificaties Go 3D wandpaneel:
Afmeting per paneel: 100x100cm
Totaal aantal panelen per verpakking: 6st
Totale m² per verpakking: 6m²
Materiaal: Bamboe
Materiaal dikte: 2,5mm
Kleur: Wit
Drukbelasting: 130-200kg
Gewicht: 780gr

 

Bij gebruik van 3D wandpanelen als wandbekleding hoeft u niet bang te zijn dat de panelen ingedrukt worden als er tegenaan wordt geleund. De 3D wandpanelen hebben een druk belasting van 130-200kg, alleen voorwerpen met scherpe punten moet worden vermeden tegen de 3D muurbekleding.

 

Montage:

Klik hier voor de montage handleiding.

 

Belangrijk:

Nadat de 3D wandpanelen aangebracht zijn is het in de meeste gevallen wel noodzakelijk deze te gronden en te spuiten(schilderen) met Latex verf.

 

Specialist:

3D-wandpanelen - 3D wandpanelen - 3D panelen - drie dimensionale wandpanelen - wandpanelen - panelen - muurbekleding - plafondbekleding.

 

Transport:

Wij leveren door heel Nederland en België GRATIS(uitgezonderd Waddeneilanden). Bel of mail voor grotere aanvragen vanaf 200m² voor een vrijblijvende offerte.

 

Contact:

Mocht u meer informatie wensen over bovengenoemd model neem dan vrijblijvend contact op via mail of Tel: +31(0)40-2826082

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items